Yükleniyor...

Gaziantep’i çok seviyorum

26 Ocak 2023

Türkiye güzeli seçildikten sonra modellik ve oyunculuk yapan, sonrasında kariyerine tasarımcılık ile devam eden ve şu sıralar 'vegetal' deriler kullandığı 'Up To You' adını verdiği markasıyla gündemde olan Sinem Güven ile Empati Alışveriş Şenliği için geldiği Gaziantep’te marka hikayesini konuştuk…

'Up To You' markasıyla günlük yaşamı kolaylaştıran pratik ürünler tasarladığını belirten Sinem Güven’in cüzdan, portföy -clutch çanta, anahtarlık, cep telefonu kılıfından oluşan koleksiyonu hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor.

Markanız ‘Up To You’ ve özelliğinden bahseder misiniz?

Markamı 2020 yılında hayata geçirdim. Ürünlerin tamamında, tabaklaması bitkisel tozlarla yapılan “vegetal” deriler kullanılıyor. Hiçbir kimyasal madde kullanılmıyor. Böylelikle hiçbir canlının sağlığına zarar vermiyor. Sembolümüz de ‘Yusufçuk’.  

Neydi markanızın çıkış öyküsü?

Aslında bu marka ve ürünlerin hepsi benim kendi ihtiyaçlarımdan doğdu diyebiliriz. Çok aktif ve pratik yaşamayı seviyorum. Öyle kocaman çantalarla dolaşmayı seven biri değilim. Şıklığımdan ödün vermeden pratik bir yaşamı tercih ettiğim için koleksiyonlarda da genellikle elde taşınan tasarımları tercih ettim. Sokağa çıkarken cüzdan, cep telefonu kılıfı, anahtarlık gibi neye ihtiyacım varsa onları rahat taşıyabileceğim şekilde tasarladım. Günlük yaşamı kolaylaştıran bir yapısı var. Hem kadınlara hem de erkeklere hitap ediyor.

İlk etapta tüm ürünler sadece iki renkten üretiliyordu, bordo ve siyah. Sonrasında renk seçeneğini genişlettik. Ürünlerimizin şöyle de bir özelliği var; Cüzdanı, portföy -clutch çantayı, anahtarlığı, cep telefonu kılıfını tek tek kullanabildiğiniz gibi bir halka yardımıyla birbirine de kenetleyebiliyorsunuz. ‘Up To You’ nun Türkçe anlamı ‘sana kalmış’. Nasıl kullanacağınız sizin tercihinize bağlı. İlgilenenler ürünlerime hem Beymen mağazalarından hem de kişisel web sitemden ulaşabilirler.

Markanızı ileride nerede görüyorsunuz?

Mükemmelliyetçi bir yapım var. Ürünlerimin en iyisi, kusursuzu olmasını isterim. Ürün skalası çok genişleyebilir. Sırt çantası da yapabilirim, terlik de. Önce Türkiye’de çok tanınmış ve tercih edilen bir marka olmasını istiyorum ancak sonrasında dünyaya açılmak isterim elbette.

Gaziantep’e daha önce de geldiniz…

Gaziantep’i çok seviyorum, Daha önce 5-6 kez geldim. Kermesler dolayısıyla çok güzel insanlarla tanıştım, onlarla tekrar bir araya gelmekten de keyif alıyorum. Özellikle Empati’nin bir arada olma sebebi beni çok etkiliyor. Çocuklar için yapılan etkinliklere her zaman destek olmak isterim. Gaziantep’te olmak mutlu ediyor beni.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT