Yükleniyor...

LSN ailesi CATS Global Schools ile büyüyor

24 Haziran 2024

Let’s Speak Now Yabancı Dil Eğitimi ve Danışmanlığı Kurucusu Türkan Aykaç, İngiltere merkezli Cats Global Okulları ile iş birliği yaptıklarını söyledi.

Bu iş birliği ile öğrencilerine ve danışanlarına özel en uygun eğitim modelini bulmayı, en doğru yönlendirme ile yurt dışındaki okulun keşfini yapmayı ve yurt dışından o dilin kültürü ile dil öğrenmelerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Türkan Aykaç, “LSN ailesi olarak keyifle yürüdüğümüz yabancı dil eğitimi serüvenimizde, her geçen gün biraz daha hedef eğitim modelimize uygun şekilde büyümekten ve global çağa yakışır şekilde işbirlikleri yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Eğitimlerimiz bireysel ve kişiye özel

Kurumları çatısı altında verilen tüm eğitimlerin bireysel ve kişinin özeline uygun şekilde programlandığını söyleyen Türkan Aykaç, “Kişinin özelinden kastımız; yabancı dil eğitimi almak isteyen danışanın hangi yönde bir eğitime ihtiyacı var, seviyesi nedir sorularının yanıtları ve bizim için en önemlisi danışanın öğrenme yolculuğunun keşfidir. Sadece eğitim programlarımızın başlangıcını oluşturan bu çalışma, eğitimi almaya karar veren danışanımızı ya da öğrencimizi “her gün yaşam dinamiğine uygun şekilde nasıl yabancı dile maruz bırakabiliriz?” sorusuna yanıt bularak ve bunu o kişiye uygun şekilde programlayarak koçluk çalışmaları yapıyoruz.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kişiye özel yabancı dil eğitimi veren eğitim kurumu olmaktan büyük bir gurur duyuyor ve her geçen gün daha iyisini nasıl yaparız üzerine farklı ar-ge çalışmaları yapıyoruz ve bu çalışmalardan birisi olan İngiltere merkezli Cats Global okulları ile yaptığımız iş birliğini sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yetişkin, çocuk ve aile programlarımız mevcut

“Globalleşen çağda yurt dışında dil eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz için kurumumuzun danışmanlığı ile Genel İngilizce, IELTS & Cambridge Sınavları, CELTA ve İş İngilizcesi gibi çeşitli eğitimler sağlıyoruz” diyen Türkan Aykaç, “CATS Okulları Birleşik Krallık, ABD ve Çin’de yer alan çeşitli lokasyonlarda, 100'den fazla milletten öğrenciye, yarının dünyasına en donanımlı şekilde hazırlanmaları ve gerçek yaşam becerilerini geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları eğitimi sağlamaktadır. Okullarımız, her öğrencinin katkıda bulunabileceği ve kendi dünyasını şekillendirebileceği, evden uzakta, besleyici bir ortam sunar.

Dil Eğitim programları yetişkin, çocuk ve aile programları olmak üzere 3’e ayrılıyor. İster genel İngilizce öğrenmek, ister IELTS veya Cambridge sınavına hazırlanmak, iş becerilerinizi geliştirmek ve hatta öğretmen olmak için eğitim almak istiyor olun, talepleriniz doğrultusunda sizler için en uygun eğitimleri sunuyoruz ve bu yolculuğunuzda hem rehberlik hem de tüm kayıt süreçlerinizi kolayca yürütüyoruz” dedi.

Geniş bir kurs yelpazemiz bulunmaktadır

Gençler ve küçük yaş grupları için geniş bir kurs yelpazesi sunduklarını belirten Türkan Aykaç, son olarak şunları söyledi:

“İngilizce eğitimi, rehber eşliğinde geziler, spor ve sanat, el sanatları, müzik vb. gibi saha aktivitelerinin yer aldığı eksiksiz bir programdan oluşur. Birleşik Krallık ve ABD'de çeşitli üniversite öncesi hazırlık programları sunmaktadır. Akademik İngilizce, Oxbridge, Birleşik Krallık Eğitim Taster vb. merkezlerimizin birçoğunda standart klasik kursa ek olarak belirli spor dallarında uzman eğitimi ve koçluk hizmeti de sağlanmaktadır.

İşin eğitim kısmında olan bir kurum olarak yaptığımız bu işbirliği ile hedefimiz, yurt dışı eğitim acenteliği misyonuna bürünmeden tıpkı kendi eğitim programlarımızda yaptığımız gibi öğrencilerimize ve danışanlarımıza özel en uygun eğitim modelini bulmak, en doğru yönlendirme ile yurt dışındaki okulun keşfini yapmak ve yurt dışından o dilin kültürü ile dil öğrenmelerine katkı sağlamak. Bu aşamada öğrencilerimize iki opsiyon sunuyoruz; Birinci önerimiz; kurumumuzdan temel düzeyde eğitim alarak gelişimine ve hedefine uygun olarak yurtdışında en uygun okul ile dilde uzmanlığını sağlamak. İkinci önerimiz ise yine ihtiyaca ve talebe bağlı olarak yurt dışında en uygun eğitimi verebilecek okulu ve programı öğrencimize sunmak. Kurum olarak bir sonraki projemizi hayata geçirmek ve sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT