Yükleniyor...

Saat ve takı tercihinize göre stil önerileri

25 Ocak 2024

Zamanı takip etmenin ve kişisel zevkleri ifade etmenin en şık araçlarından olan saatler ve takılar, günlük stilimizin vazgeçilmez tamamlayıcılarından.

Cesur stil sahiplerine

 

Günün her saati cesur bir ifade sunmak isteyenlere sıra dışı bir kombin. Yıldız parça ise sıradanlıktan uzak bir seçim olan Lennox saat. Daha fazla göz kamaştırmak için saatinizle eşleşen pavé detaylı bileklikle kombinleyebilir; daha sade bir tarz için favori Michael Kors altın renkli takılarınıza yönelebilirsiniz.

 

Gümüş severlere

 

Bir başka Empire modeli, altın tonlu paslanmaz çelik kasa ve zarif bir deri bilezik kayışı bir araya getiriyor. Kombininize daha da şık bir hava katmak isterseniz, Michael Kors’un yeni mücevher koleksiyonlarından olan “Metallic Muse” ve “Kors Brilliance” serisinin parıldayan küpe ve kolyelerinden yardım alarak lüks bir elmas görünümü kolaylıkla elde edebilirsiniz.

 

Renkli stil sahiplerine

 

Her kıyafetin mükemmel tamamlayıcısı olan yeni Runway, yıllar boyunca favoriniz olacak zamansız bir tasarım. Kronograf detayına sahip Michael Kors Runway modeli yeşil ve pembe renkleriyle sizi bekliyor.

 

 

 

Kaynak: www.oggusto.com

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT