Yükleniyor...

Sevdiklerimle bir arada olduğum her yılbaşı unutulmaz

15 Aralık 2022

Yılbaşını evde kutlamayı tercih ettiklerini anlatan Özge Karadağ, yılbaşında sevdikleri için özel sofralar hazırlamayı sevdiğini söylüyor. Sevdikleriyle bir arada olduğu her yılbaşının unutulmaz olduğunu ifade eden Özge Hanımın yeni yıldan beklentisi ise ailesi ve sevdikleri için sağlık, mutluluk, başarı ve şans getirmesi…

Yılbaşı sofranızın olmazsa olmazları nelerdir?

Yılbaşı sofrasının olmazsa olmazları deyince şamdan, supla, kırmızı renkli Amerikan servisler diyeceğimi düşünebilirsiniz ancak bizim yılbaşı soframızın olmazsa olmazları; sevgi, kahkaha, sıcacık sohbetlerdir. Ve en önemlisi bunları ailemiz ve dostlarımızla paylaşmaktır.

Yılbaşını evde mi dışarıda mı kutlamayı tercih ediyorsunuz?

Evde kutlanan yılbaşı benim için her zaman çok daha güzel ve özel olmuştur. Evimi dekore etmeyi, sevdiklerim için özenerek sofra hazırlamaya bayılırım.

Yılbaşı ritüeliniz var mı?

Saat tam 00.00 olduğunda eşim ve oğluma sarılırım ve gelecek yılın bize mutluluk getirmesi için dilek tutarım.

Unutamadığınız bir yılbaşı var mı?

Sevdiklerimle bir arada olduğum her yılbaşı unutulmaz benim için ama illa tek bir cevap vermem gerekirse oğlumun bizimle olduğu ve onunla yeni yıla girdiğimiz ilk yılbaşı gecesi gerçekten unutulmaz bir heyecan ve mutluluktu benim için.

Yeni yıl dileğinizi bizimle paylaşır mısınız?

Yeni yılın her zamanki gibi aileme ve tüm sevdiklerime sağlık, mutluluk, başarı ve şans getirmesini diliyorum. Ayrıca hem ülkemizin hem de dünyamızın her anlamda sürdürülebilir gelişimini gördüğümüz bereketli bir yıl olmasını, tüm çocukların yüzünde her zaman gülümsemeler olmasını diliyorum.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller