Yükleniyor...

Sezonun en beğenilen bot-çizme modelleri

25 Ocak 2024

Havaların iyice soğuması ve kışın resmen kapımızı çalmasıyla birlikte artık botlarımız ve çizmelerimiz dolaplarımızın önde gelen parçalarından!

Diz boyu çizmeler

Gerek topuklu, gerek düz taban diz boyu çizmeler, sonbahar/kış dolabının klasiklerinden. Sunduğu geniş renk ve model yelpazesiyle de her görünüme kolaylıkla uyarlanabiliyor.

 

Tokalı botlar & çizmeler

Motorcu stilinin giderek popülerleşerek podyumlarda yerini alması ve motorcu stilini oluşturan elementlerin diğer parçalara da yayılması ile sezonun favorisi haline geldi.

 

Kovboy botlar

Kovboy botlar, gelişen ve değişen trendlerin etkisiyle artık her renk, desen ve modelde karşımıza çıkıyor ve kombinlerimizi renklendiriyor.

 

Diz üstü çizmeler

Sonbahar/kış ayları için adeta bir stil hilesi olan diz üstü çizmeler, sokak stiline, ofis görünümlerine ve gece şıklığına kolaylıkla uyarlanabiliyor.

 

Sivri burunlar

Eteklerle, elbiselerle ve pantolonlarla oldukça şık ve trend duran sivri burunlar, doğru kombinlendiğinde adeta bir aksesuar görevi bile görüyor.

 

Bilekte botlar

Her sezon değişen moda trendleri ile birlikte şekillenen ve benzersiz model seçenekleri sunan bilekte botlar, sadece estetik ve tarzıyla değil fonksiyonelliği ve her zevke hitap eden çeşitliliğiyle de kurtarıcı.

 

Çorap çizme & bot

Çorap çizmeler ve botlar, Kendall Jenner ile birlikte resmen geri dönüşünü ilan etti! Çorap çizme ve botlar, görünümlere daha keskin ve belirgin hatlar katarak feminen, derli toplu ve şık dokunuşlar ekliyor.

 

Kaynak: www.oggusto.com

 

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller