Yükleniyor...

Tatilde hem eğleniyor hem dinleniyorum

16 Ağustos 2024

Tatilin kendisi için dinlenmenin yanı sıra yeni yerler keşfetmeyi, eğlenmeyi de ifade ettiğini belirten Dyt. Ecem Bulguroğlu, en çok tercih ettiği tatil bölgesinin ise genellikle Çeşme olduğunu söylüyor.

Gittiği yerlerin yöresel lezzetlerini denemeden asla dönmediğini ifade eden Ecem Bulguroğlu, aynı zamanda o yörelerin tarihi yapılarını, popüler restoran ve beachleri de ziyaret etmeye çalıştığını anlattı.

Tatil tanımınız nedir? Ne tarz bir tatil seviyorsunuz?

Tatil benim için tam olarak deşarj olmaktır. Ne tamamen dinlenmek, ne de tamamen gezip eğlenmek... En sevdiğim tatil şekli gezmek, yeni yerler keşfetmek, eğlenmek ve aynı zamanda tabii ki biraz da dinlenmek.

Tatil bavulunuzun olmazsa olmazları nelerdir?

Güneş kremi, vitaminlerim ve tabii ki probiyotik olmazsa olmazlarımdır. Güzel bir yolculuk kitabı ise çantamda her zaman yanımda olur.

Gelecek planlarınıza dahil ettiğiniz bir yer var mı? Bu yıl nereye gitmeyi planlıyorsunuz?

Gelecek planlarımda görmek istediğim o kadar çok ülke var ki. En yakın zamanda Bali planım var, heyecanla bekliyorum.

En sevdiğiniz/tercih ettiğiniz tatil yöresi neresi? Bugüne kadar sizi en çok etkileyen tatiliniz?

En çok tercih ettiğim tatil bölgesi genellikle Çeşme oluyor. Ege denizi aşığı biri olarak restoranları ve beachlerini de çok seviyorum. En çok etkilendiğim tatilim ise Phuket oldu. Hala fotoğraflara baktıkça büyüleniyorum. Denizi doğası insanları o kadar güzel ki gerçekten cennet gibiydi.

Tatilde 'asla yapmadan dönmem' dediğiniz neler var?

Gittiğim bölgenin yöresel lezzetlerini denemeden asla dönmem. Ve tabii ki tarihi yapılarını, popüler restoran ve beachleri de ziyaret etmeye çalışırım.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller