Yükleniyor...

Tatillerde eğlenmeyi seviyorum

10 Ağustos 2023

En çok sevdiği ve tercih ettiği tatil bölgesinin Göcek koyları olduğunu söyleyen Gizem Atıcı, kendisini bugüne kadar en çok etkileyen tatilinin ise Dubai tatili olduğunu anlatıyor. Gizem Hanım tatillerde dinlenmekten ziyade denizin ve güneşin tadını çıkarmaktan, dans etmekten ve yeni yerler keşfetmekten hoşlandığını ifade ediyor.

Tatil tanımınız nedir? Ne tarz bir tatil seviyorsunuz?

Benim için tatil çoğu kişiden farklı olarak dinlenmek demek değil. Tatil gezdiğim, eğlendiğim, etkinlikten etkinliğe yetişmeye çalıştığım hatta yorgunluktan gece uyuya kaldığım, doyasıya enerji attığım günler diyebilirim. En sevdiğim tatiller ise deniz, güneş, müzik, dans ve yeni yerler keşfettiğim anlardan oluşuyor… Tabii ki hava derecesinin yüksek olduğu lokasyonlar demeyi de unutmayayım:).

 

Tatil bavulunuzun olmazsa olmazları nelerdir?

Gittiğim her tatil öncesinde günlük kombinler yaparım. Gün içinde ve akşam ne giyeceğimi ayakkabısından aksesuarına kadar ayarlayıp not alırım. Bu planlamanın içerisinde benim olmazsa olmazım seyahat ütüsü diyebilirim:) Kıyafeti şık ve temiz gösteren en önemli şeylerin başında geldiğini düşünüyorum.

 

Gelecek planlarınıza dâhil ettiğiniz bir yer var mı? Bu yıl nereye gitmeyi planlıyorsunuz?

Aslında gelecek seyahat planlarımda olan çok lokasyon var ama en hızlı gerçekleşmesini istediğim tatil İspanya. Bu yıl Kasım ayında gitmeyi planladığımız Tayland-Phuket turu var. Bunun haricinde doğaçlama seyahatlerimiz de oluyor genellikle.

 

En sevdiğiniz/tercih ettiğiniz tatil yöresi neresi? Bugüne kadar sizi en çok etkileyen tatiliniz?

Hem en çok sevdiğim hem de en çok tercih ettiğim tatil bölgesi Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek koyları. Havası, denizi, çevre koylarda bulunan restoranları ile çok fazla turisti misafir eden bu bölge, benim için Türkiye'de tatilin en güzel adresi.

Bugüne kadar beni en çok etkileyen tatilim ise Dubai oldu. Doğanın mucizevi yapısı beni her zaman şaşırtmaya yetmiştir fakat Dubai'deki insan yapımı olduğunu bildiğim halde göletler, gökdelenler, alışveriş merkezleri beni aşırı şaşırtıp hayran bıraktı diyebilirim.

 

Tatilde 'asla yapmadan dönmem" dediğiniz neler var?

Sanırım fotoğraf çektirmek diyeceğim:). Aslında tatile giderken ‘kesin yapmalıyım’ listem hiçbir zaman olmuyor. İsteklerim oluyor fakat tatilin gidişatından zevk almaya çalışıyorum. Zevk aldığım her anı fotoğraflamadan da dönmek istemiyorum.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller