Yükleniyor...

Çocuklar için parti verirdim

15 Nisan 2021

Diler Mengüç, pandemi bitince bir parti verecek olsa bunun kesinlikle çocuklar için olacağını söylüyor. Bu sürecin çocuklar için çok zor geçtiğini ifade eden Diler Hanım, “Sadece ‘maskesiz’ olmanın bile ‘özgürlük’ kabul edilebileceği o yeni dönemde ‘kirlenmek güzeldir’ mottosunu tekrar hatırlamaları için elimden geleni yapardım” diyor. Şubat ayı itibariyle kendi adına modaya dair @trendyandluxury adında bir sosyal medya hesabı açtığını belirten Diler Hanım, “Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağım tek bir proje olsaydı, bu sayfamı yararlı hale getirmek, geliştirmek ve büyütmek olurdu” diye de ekledi.

1)Herkesin bilmesinde yarar gördüğünüz bir hayat tecrübenizi paylaşır mısınız? ‘Aile her şeydir!’ Ben bu konuda hayatın bana torpil geçtiğini düşünen biri olarak söylemeliyim ki; aile her şeydir. Aileniz sizi korur ve siz de onları korursunuz.

 

2)Hangi mevzu açıldığında sıkılırsınız? Neden?

Siyaset konusu açıldığında sıkılırım. Çünkü insanların körü körüne bir taraf tutması ve alakalı/alakasız konuları kendi lehine veya karşıt görüşün aleyhine kullanması aslında bu denli önemli bir mevzunun alet edilmesinden başka bir şey değil bana göre.

 

3)Pandemi bitince bir parti verecek olsanız, bu ne için ve nasıl olurdu?

Pandemi bitince bir parti verecek olsam bu kesinlikle çocuklar için olurdu. Çünkü bizim yetişkinlikte bile zor baş edebildiğimiz bu dönemi onlar çok erken tecrübe etti. Çocuklara açık havada, tamamen özgür olabilecekleri, koşup zıplayıp atlayacakları ve fazlasıyla stokladıkları enerjilerini biraz olsun atabilecekleri parkurlar düzenlerdim. Sadece ‘maskesiz’ olmanın bile ‘özgürlük’ kabul edilebileceği o yeni dönemde ‘kirlenmek güzeldir’ mottosunu tekrar hatırlamaları için elimden geleni yapardım.

 

4)Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağınız tek bir proje olsaydı, bu ne olurdu?

Pandemiyle birlikte hepimizin daha çok içimizdeki sese kulak verdiği bir süreçten geçmekteyiz. Ben de öyle yaptım ve Şubat ayı itibariyle kendi adıma modaya dair @trendyandluxury adında bir sosyal medya hesabı açtım. Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağım tek bir proje olsaydı, bu sayfamı yararlı hale getirmek, geliştirmek ve büyütmek olurdu.

 

5)Çocukken, büyüyünce ne olmak isterdiniz?

İngilizce öğretmeni olmak isterdim. Çünkü yeni ve farklı bilgiler öğrenip bunları paylaşmak çok güzel. Hala İngilizceye karşı ilgi ve sempatim fazlasıyla var ama öğrencilerim olmadığından çocuklarımla paylaşım yapıyorum. 

 

6)Hayatınız bir film olsaydı, müziklerinde hangi şarkılar yer alırdı?

Son zamanlarda en çok dinlediğim Kali Uchis’in ‘’Telepatia’’ ve Justin Bieber’ın ‘’Peaches’’ şarkıları yer alırdı. İki şarkı da bana inanılmaz güzel bir enerji veriyor.

 

7)Hayatınızda sahip olduğunuz en önemli rol modeli veya akıl hocası kimdir?

Annem… Bu kelimeden sonra eminim herkesin yazarak bitiremeyeceği cümleleri vardır. Benim de öyle ama kısaca ona buradan ‘’iyi ki sensin benim annem’’ diyor sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

 

8)Siz bir ressamsınız ve tek bir şeyi çizme hakkınız var. Bu ne olurdu?

Annem olurdu. Baktıkça geriye kalan her şeyi size hatırlatan başka ne olabilir ki?

 

9)Bundan 25 sene sonra bugüne dair en çok neyi özleyeceğinizi düşünüyorsunuz?

Bundan 25 sene sonra en çok çocuklarımın çocukluk çağlarını özleyeceğimi düşünüyorum.

 

10)Aniden 18 yaşına döndünüz. İlk olarak ne yapardınız?

Uyurdum Şaka bir yana her yaşın ayrı bir güzelliği olsa da geçen her dakika sorumluluklarımız ve buna bağlı olarak kaygılarımız arttığından 18 yaşımın tadını çıkarırdım.

      

 

 

Sosyal Medyada Paylaş