Yükleniyor...

Doğayla iç içe, birbirinden eşsiz lezzetleriyle Senfoni Kafe & Restoran

10 Ağustos 2023

Nezih bir ortamda, canlı müzik eşliğinde yemeğinizi yerken, eğlenirken aynı zamanda doğadan kopmadan keyifli zaman geçirebileceğiniz bir mekân; Senfoni Kafe & Restoran. Kavaklık Parkı içinde, muhteşem doğanın tam ortasında, lezzetleriyle Gaziantep’in vazgeçilmez mekânlardan biri olan Senfoni, haftanın her günü sunduğu canlı müzik ziyafeti ile de adından söz ettiriyor. Senfoni Kafe & Restoran Müdürü Mehmet Kutlu Çelik ile sunduğu hizmetleri, özel lezzetlerini ve yıllardır korudukları başarının sırrını konuştuk.

RAHAT VE HUZURLU BİR ORTAMIMIZ VAR

Rahat bir ortamda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bir mekân olduklarını söyleyen Çelik, “Gençlerin yanı sıra ailelerin, çocuklu misafirlerimizin de tercih ettiği, rahat ettiği huzurlu bir ortamımız var. Bistro tarzında ancak kafe-restoran olarak da hizmet veriyoruz. Misafirlerimiz aileleriyle, arkadaşlarıyla yemek yemek ya da canlı müzik dinleyip keyifli vakit geçirmek için mekânımızı tercih edebiliyorlar” diyerek konseptleri hakkında genel bir bilgi veriyor.

 

BURADA BİR AİLE GİBİYİZ

Senfoni’nin açıldığı andan itibaren Gaziantep’in tercih edilen mekânlarından biri olduğunu anlatan Çelik, “Bunu ekip ruhuna borçluyuz diyebilirim. Uzun yıllara dayanan birliktelik, uyum, arkadaşlık başarıyı ve istikrarı da beraberinde getiriyor. Her şeyden önce burada bir aile gibiyiz. Çalıştığınız yerde huzurlu olur, birbirinizi iyi anlarsanız gelen misafirlerinizin beklentilerini de karşılarsınız” sözleriyle ekip ruhunun başarıdaki önemine dikkat çekiyor.

 

DOĞANIN İÇİNDE, ŞEHRİN KARGAŞASINDAN UZAK

Mehmet Kutlu Çelik, Senfoni’nin lokasyonu hakkında şunları söylüyor: “Kavaklı Parkındayız. Dolayısıyla şehrin ortasında doğa ile iç içe olmak çok büyük bir avantaj her şeyden önce. Şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa, yeşillikler içinde, huzurlu bir şekilde lezzetlerimizi tadabileceğiniz eşsiz bir konumdayız. Mekânın tasarımı da size doğadan kopmadan keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor. Böyle büyük şehirlerde doğanın tam ortasında böyle bir konumda olmak çok önemli. Üstelik park problemimiz de yok.”

 

MUTFAĞIMIZI SÜREKLİ YENİLİYORUZ

Birbirinden lezzetli ve zengin bir menüleri olduğunu söyleyen Çelik, “İtalya, Fransa gibi dünya mutfağı ağırlıklı lezzetlerden oluşuyor bu menü. Steak ağırlıklı bir menüye sahibiz, aynı zamanda pizzadan hamburgere, pideden makarnaya kadar pek çok seçkin lezzet mutfağımızda mevcut… Ayrıca yeni bir menü oluşturduk. Kokteyllerle, şarapla, viskiyle birlikte keyifle tüketilebilecek aperatif ürünler...Bu menü yeni ve cazip sunumlarla misafirlerimize servis edilecek. Senfoni olarak ilk açıldığımız günden bu yana misafirlerimizin de tercihleri ve talepleri doğrultusunda mutfağımızı, lezzetlerimizi sürekli yeniliyor, onların damak tadına uygun bir şekilde sunuyoruz” diyor.

 

MUTFAKTA OLDUKÇA İDDİALIYIZ

Mutfakta kullandıkları her ürüne hassasiyet gösterdiklerini anlatıyor Çelik, “Mutfağımızda doğal ve taze ürünler kullanmaya özen gösteriyoruz. Misafirlerimizin sağlığı da önemli bizim için. Onları rahatsız edecek hiçbir ürün tercih etmiyoruz. Üreticiden tüketiciye direkt ulaşan taze ürünler olmasına özen gösteriyoruz. Mutfakta oldukça iddialıyız. Mutfak ekibimiz de yine aynı şekilde yıllardır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız. İyi bir ekibimiz var. Onlar da artık misafirlerimizin damak tadına çok iyi biliyorlar. Böylelikle lezzet konusunda da standardı korumuş oluyoruz, misafirlerimiz de yemeklerden memnun kalıyor.”

 

MÜZİK DİNLEMEK İÇİN TERCİH EDİLEN BİR MEKÂNIZ

“Gaziantep’te haftanın her günü canlı müzik dinleyebileceğiniz sayılı mekânlardan biriyiz” diyen Çelik, “Özellikle müzik dinlemek için tercih edilen bir mekân olmamızda müzisyenlerimizin de yıllardır bizimle çalışıyor olmasının payı büyük. Misafirlerimizin müzik zevkine, eğlence anlayışlarına o kadar hâkimler ki onların ne dinlemek istediğini, nasıl eğlendiğini çok iyi biliyorlar artık. Müzik konusunda da istikrarlı ve başarılı bir mekân olmamızda bu detayların etkisi önemli” diye de ekliyor.

 

KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ

Çelik, yıllardır korudukları kalitenin, misafir memnuniyetinin sırrını da şu sözlerle anlatıyor: “Tılsım gibi bu… Zincire katılan her halka bu tılsıma katkı sunuyor. Mekânımız çok seçkin ve nezih. Konumumuzun mükemmel, lezzetlerimizin muhteşem olması, ekibimizin de güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımı gibi faktörler hizmete, hizmet de misafirlerimize yansıyor. Tabii ki böyle olunca da müşteri memnuniyeti ve başarı kaçınılmaz oluyor. İşletmecimiz Önder Mercan’ın vizyonu da başarımızda, istikrarlı çizgimizde itici bir güç bizim için. Zincirin halkalarından biri aksasaydı bu çizgiyi, başarıyı sürdüremezdik.

Misafirlerimizi kapıda en iyi şekilde karşılamaya ve ağırlamaya gayret ediyoruz. Temel hedefimiz bu. Kaliteden asla taviz vermiyoruz. Her zaman daha iyi nasıl olabiliriz telaşındayız. Kendimizi sürekli güncelleyerek, hizmette ve üründe kaliteyi arttırarak en iyiyi yakalama hedefindeyiz.”

 

Senfoni Kafe & Restoran Müdürü Mehmet Kutlu Çelik: Mesleğin mutfağı diyebileceğiniz her kademelerinde çalıştım. 2010 yılında açıldığı andan itibaren, Senfoni’deyim. A’dan Z’ye her kademesine hâkimim. İlk günden bu yana mücadelemiz, her zaman her şeyin en iyisini en kalitelisini sunmak adına oldu.

Sosyal Medyada Paylaş
GÜLŞAH SERT
Ekli Görseller