Yükleniyor...

Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri

15 Mayıs 2015

Gaziantep mutfağının birbirinden leziz tarifleri, Gaziantepli isimler tarafından uzun süreli çalışmaların ardından yemek kitabı haline getirildi. Biz de Gaziantepliler tarafından yazılmış olan, Gaziantep mutfağını içeren o eşsiz kitapları derledik. İşte o yemek kitapları…

İlkokul çağlarında bile yemek tarifi yazan bir isim olan Özden Özsabuncuoğlu “Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri” adlı yemek kitabıyla hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor. Küçük yaşlarda annesinin ve babaannesinin yaptığı yemekleri not tutan Özsabuncuoğlu, seneler sonra bu defteri bir kitap haline getiriyor. Çorba, kebap, etli yemek, börek, lahmacun, salata, tatlı, reçel ve daha birçok çeşit içeren 400’den fazla tarifin bulunduğu kitap, mutfakların vazgeçilmezi.

Sosyal Medyada Paylaş
Ekli Görseller